Modernizacja przestrzeni publicznej poprzez wprowadzenie gastronomii do obiektów handlowych ; Modernization of public space by introducing gastronomy to shopping centres
Creator: Keywords:architektura ; interdyscyplinarność ; zrównoważony rozwój ; obiekty handlowe ; centra handlowe ; punkty gastronomiczne ; modernizacja przestrzeni
Date: Resource Type: Format: Resource Identifier:Baza Wiedzy PŚ ; Katalog Biblioteki ; Baza Wiedzy PŚ
Source:Badania interdyscyplinarne w architekturze : BIWA 1 : monografia konferencyjna. T. 2, Przestrzenie publiczne w mieście. Red. Beata Komar, Joanna Biedrońska, Anna Szewczenko. Wydział Architektury Politechniki Śląskiej. Gliwice 2015 ; ISBN 978-83-936574-3-8 (całość) ; ISBN 978-83-936574-5-2 (Tom 2)
Language: Relation:Wydział Architektury. Politechnika Śląska ; I Ogólnopolska Konferencja Naukowa "Badania Interdyscyplinarne w Architekturze", Gliwice, 23-24.04.2015
Rights Management: Access: Licence: