numer zgłoszenia: 308498 ; data zgłoszenia: 1995-05-04 ; numer publikacji: PL 177817 ; data publikacji: 2000-01-31
Urząd Patentowy Rzeczypospolitej Polskiej
Ziółkowska, Urszula. Rzecznik patentowy
Baza „Dorobek” ; oai:delibra.bg.polsl.pl:32776
Urząd Patentowy Rzeczypospolitej Polskiej - Serwer Publikacji
Wydział Inżynierii Środowiska i Energetyki. Politechnika Śląska
UDA-RPSL.01.03.00-00-042/12-00
Apr 25, 2017
Dec 17, 2015
221
https://delibra.bg.polsl.pl/publication/36808
Edition name | Date |
---|---|
Wystemp, Ewald ; Kozioł, Joachim : Sposób zmniejszania ususzki produktów spożywczych poddawanych procesom chłodniczym | Apr 25, 2017 |
Wystemp, Ewald Kozioł, Joachim Nadziakiewicz, Jan Gazda, Wiesław Błażkiewicz, Anna. Oprac. red.
Wystemp, Ewald
Wystemp, Ewald Ziółkowska, Urszula. Rzecznik patentowy