Organisation and funcionality of the food safety and nutrition system in fast food restaurants
Baza Wiedzy PŚ ; oai:delibra.bg.polsl.pl:42222
Wydział Górnictwa i Geologii. Politechnika Śląska
25 lip 2017
30 cze 2017
274
https://delibra.bg.polsl.pl/publication/46561
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Mocek, Piotr, 2017, Organizacja i funkcjonowanie systemu bezpieczeństwa żywienia ludności w barach szybkiej obsługi | 25 lip 2017 |
Odlanicka-Poczobutt, Monika Kulińska, Ewa
Radziejowska, Grażyna Cholewa, Jacek Odlanicka-Poczobutt, Monika
Dudek-Burlikowska, Marta
Stebel, Michał Smołka, Jacek. Promotor Eikevik, Trygve Magne. Promotor Palacz, Michał. Promotor Alvarez, Graciela. Recenzent Erdogdu, Ferruh. Recenzent Verboven, Pieter. Recenzent
Stebel, Michał Smołka, Jacek. Promotor Eikevik, Trygve Magne. Promotor Palacz, Michał. Promotor Alvarez, Graciela. Recenzent Erdogdu, Ferruh. Recenzent Verboven, Pieter. Recenzent
Stebel, Michał Smołka, Jacek. Promotor Eikevik, Trygve Magne. Promotor Palacz, Michał. Promotor Alvarez, Graciela. Recenzent Erdogdu, Ferruh. Recenzent Verboven, Pieter. Recenzent
Odlanicka-Poczobutt, Monika Bartnicki, Michał Cholewa, Jacek